Usluge

Home - Usluge

Produkcija, organizacija, i realizacija kvizova znanja (za ugostiteljske objekte i tvrtke)

Pub kviz

Od sada, “Under Pressure” Pub kviz i u vašem lokalu! Pridružite nam se na, trenutno, najpopularnijoj razbibrizi u Hrvata i osvojajte vrijedne nagrade iz tjedna u tjedan. Pub kvizevi već godinama “drmaju” hrvatskom scenom. UP kviz donosi savršenu zabavu za vaše društvo te vas zabavlja gotovo 3 sata u opuštenoj, ali i dinamičnoj atmosferi. Zabavljate se, a istovremeno ponešto i naučite. Under Pressure Pub kviz – Kviz za svakog! Više…

Team building

Željni ste inovacija, a sve na tržištu vam je više-manje jednako, isprobajte nešto NOVO i priuštite vašim zaposlenicima jedinstveno zabavno iskustvo kviziranja.
Mogućnost izrade personaliziranih pitanja prema vašem poslovanju ili zahtjevima

Community management

Izrada, vođenje i održavanje društvenih mreža poput Facebooka, Twittera, Instagrama te općenito web stranica za ugostiteljske objekte, privatne i pravne osobe.

Najam audio-vizualne opreme

Unajmi vrhunsku audio-vizualnu opremu za svoje potrebe. Po potrebi unajmi i našeg tehničara koji će dostaviti i složiti sve prema vašim potrebama.

Grafički dizajn

Ukoliko tražite vrhunski dizajn bilo kojeg segmenta vašeg poslovanja ili životnih potreba, naš kvalitetni tim osmisllit će i izraditi sve što vam je potrebno. Bilo da vam treba dizajn čestitke za babin rođendan, ekskluzivna vizitka za vaše poslovanje ili možda plakat za reklamni bilboard, naš kreativni tim izbrejnstormat će i izraditi nešto za vas 😉

Organizacija evenata

Nudimo kompletnu uslugu organizacije evenata u svim područjima (edukacijski, zabavni, promocijski, humanitarni, motivacijski, sportski, protokolarni, korporativni, team-buildin ili koji god drugi si zamislite). Naš raznovrsni tim grafičara, tehničara, voditelja, planera i organizatora osmislit će i pretvoriti u stvarnost bilo koju vašu ideju, a naša vrhunska audio-vizualna oprema ispunit će sva vaša očekivanja. Stoga, Dream Big!